Felkapott

Mielőtt belefognánk…

Fontos adalékok a megértéshez

Mielőtt magammal ragadnálak az emlékezés útján, hogy megértsd a Mindenség történetét, fel kell hívnom a figyelmedet valamire:

Olyan dolgokat igyekszem itt szavakkal leírni neked,

melyekre nincsenek is szavak.

Például az első történések leírását a következő mondatokkal kezdem:

” Létezésem tudata vágyat ébresztett bennem további tudásra. Tudni akartam: Ki vagyok? Mi vagyok? Miért vagyok? Ezek voltak az első gondolataim. Kérdések önmagamról, a létezésemről. „

Bár ez így szó szerint nem igaz – mert nem is lehet az -, mégsem fogalmazhatok másként a mai nézőpontomból, hiszen csak így tudom valamennyire érthetővé tenni mindazt, ami történt velem.

Természetesen a fent említett „tudás vágy” csak egyfajta kíváncsi vágyakozásként jelentkezett.  Az úgynevezett „kérdések” pedig  nem nyelvtanilag helyes mondatokban fogalmazódtak meg, csak az érzés irányát igyekszem kifejezni velük.

A “gondolataim” szó is természetesen túlzás, de mivel Te gondolkodó lény vagy, nem fejezhetem ki másként.

Tulajdonképpen lehetetlen szavakkal elmagyarázni valamit, ami a tudatosság teljes hiánya közben tapasztalható. Akkor még nem tudtam volna körülírni mindezt, hiszen nem létezett sem gondolat, sem szavak, csakis a jelenleg „érzés” szóval kifejezett valamihez hasonló valami.

Ha sikerül félretenned a szavak szintjén gondolkodást, és csak átérezni azt, amit az ilyen jellegű kérdések érzésként generálnak benned, akkor közelebb kerülhetsz az igazsághoz.

Kérlek, ne kapaszkodj tehát a szavakba!

Inkább igyekezz velem együtt emlékezni, és akkor érteni fogsz.

 

 

 

Mutass többet

TTE

Tudatos Teremtő Energia - Kell ezt magyarázni? VAGY Jobban tetszene az Ősi Erő elnevezés? Arról van magyarázatom. Itt olvashatod el: https://evoter.hu/osi-ero/
'Fel a tetejéhez' gomb
error: A tartalom védett!